"Погнав пургу": Пєсков насмішив мережу заявою про зарплату Путіна

Президент Росії Володимир Путін розплачується готівкою один-два рази в рік. Як пояснив його прес-секретар Дмитро Пєсков в інтерв'ю "АиФ", російський президент отримує зарплату і військову пенсію на картку банку "Росія", повідомляють Патріоти України.

Він нагадав, що банк "Росія" був однією із перших організацій, щодо якої були введені санкції США. "І тоді президент саме й прийняв рішення його зарплату і військову пенсію перераховувати на картку цього банку", — розповів прес-секретар Путіна.

Він також визнав, що готівкою президент РФ користується один-два рази в рік. "Таке трапляється 1-2 рази в рік. Коли він, наприклад, катається на гірських лижах і заходить у гірське кафе, де потрібна готівка, щоб розплатитися", — заявив він.

Водночас його слова викликали глузування у мережі. Наприклад, на одному з найпопулярніших російських телеграм-каналів "Незыгарь" з'явився саркастичний пост: "Той випадок, коли не знаєш як реагувати: чи то "страшно далекі вони від народу", чи то Пєсков знову "погнав пургу".

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...