Погрожують джихадом: ІДІЛ опублікувала відеозвернення до Росії

До президента РФ Путіна звернулися терористи "Ісламської держави", повідомивши про свої плани.

ІДІЛ погрожує Росії. Фото googlec.com

Терористи угруповання "Ісламська держава" в неділю опублікували відео з погрозами на адресу Росії. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на агентство Reuters.

Дев'ятихвилинне відео було викладено на YouTube. На ньому зображені чоловіки в пустелі.

На відеозаписі бойовики звертаються до президента Росії Володимира Путіна, погрожуючи вбивати росіян в "їхніх будинках". Також там міститься заклик до джихаду.

Як зазначається, справжність відео поки перевірити не вдалося. Однак посилання на того, хто опублікував запис, міститься в месенджері Telegram, який використовує ІДІЛ.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...