Пояснення не дуже чесної людини: Путін розповів, чому виключив Гризлова з Радбезу РФ

Господар Кремля пояснив, що Гризлов зосередить свою роботу як спецпредставник президента на українському напрямку, пов'язаному з врегулюванням на Донбасі.

Путін і Гризлов. Фото:www.slovoidilo.ua

Недавнє виключення Бориса Гризлова, який є спецпредставником президента РФ по Україні, зі складу Ради безпеки країни не означає зниження рівня російського посередництва у врегулюванні на українському напрямку. Про це президент РФ Володимир Путін заявив в інтерв'ю ведучому програми "Вести в суботу" Сергію Брильову, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

"Ні. Просто ми з ним недавно зустрічалися і домовилися про те, що він дійсно зосередить свою роботу саме як мій спецпредставник на ось цьому напрямку, пов'язаному з врегулюванням на Донбасі", - сказав Путін.

Таким чином він відповів на питання, чи означає виведення Гризлова з членів Ради безпеки зниження пріоритету щодо посередницьких зусиль РФ на українському напрямку.

Путін пояснив, що тепер Гризлову "не потрібно буде відволікатися на часто рутинні зустрічі в рамках постійної наради Ради безпеки".

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...