Показав характер: Гройсман у парламенті "відчитав" заступника глави МОЗ

Прем'єру не сподобався тон Олександри Павленко і те, як вона звернулася до нардепа Корчинської.

Володимир Гройсман. Фото:www.ukrinform.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у Верховній Раді відчитав першого заступника міністра охорони здоров'я Олександру Павленко, яка очолює МОЗ після звільнення Олександра Квіташвілі. Це сталося після того, як вона відповіла на питання нардепа Оксани Корчинської про постачання ліків для онкохворих. Про це пише видання LB.ua, передають Патріоти України.

"Вам відомо, особливо вашому комітету, що ліки їдуть в Україну. Частину з них вже доставлено, частину розвезли у медустанови. Звичайно, не у 100%-му еквіваленті. Постачання - це процес, він відбувається протягом днів і місяців. Зараз ми перебуваємо в процесі постачання", - заявила Павленко Корчинській.

Гройсману не сподобався тон Павленко і те, що вона звернулася до Корчинської "пані Корчинська".

"Хочу звернути увагу заступника міністра охорони здоров'я, що перед вами народний депутат Корчинська, а не пані Корчинська. Це раз. Далі, якщо ви недопрацювали, ви скажіть і визнайте це.

І зробіть, щоб це питання було вирішене. А якщо ні, тоді залиште свою посаду тим, хто може зробити це швидше. І не розповідайте, що там є ліки, а там немає", - заявив прем'єр.

Найближчі півтора місяця - особливо небезпечні: Комбат виступив з попередженням для мешканців Харкова

четвер, 16 травень 2024, 11:36

Максимальне загострення на фронті, зокрема в Харківській області, триватиме близько півтора місяця, коли росіяни матимуть "вікно можливостей", поки до України йтиме необхідна допомога від США. Таку думку висловив командир батальйону ударних безпілотних...

"На жаль, ми це побачимо": Гетьман пояснив, чи зміниться тактика армії РФ із новим міністром оборони

четвер, 16 травень 2024, 11:28

Російська воєнна загроза все більш очевидна для всього світу. Диктатор Володимир Путін хоче мобілізувати економіку країни на ведення довготривалої війни. Про це свідчать останні кадрові ротації, як-от відставка міністра оборони РФ Сергія Шойгу та призн...