​Показав свій "радикальний" "Бонжур": Мережу підірвав вигадливо-голий Ляшко (відео)

Невгамовний політик-популіст не втомлюється епатувати виборців своїми новими образами. Точніше, коли нема нових ідей, можна скористатись запозиченням. Цього разу змінив вила на лопатку для жарки, апелюючи до сердець вдячної жіночої аудиторії

Чим ще нам здивувати українців?

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко продовжує шокувати українців своїми «образами», викладаючи на загальний огляд провокативні фото і відео, зазначають Патріоти України.

Так, на цей раз головний «радикал» виклав у Мережу відео, яке перегукується з відомою рекламою французьких десертів. Запозичений креатив Ляшко супроводив невигадливим підписом: "Люблю готувати з дитинства!".

Природно, що користувачі українського сегменту негайно відгукнулися на новий пост купою коментарів - як іронічно-єхидних, так і з захопленням. Отже в кожному разі принаймні своїх 5-6% критично необхідних виборців політик дістався, достукався.

"Придурок", "Як з реклами печива Бонжур", "Майбутній президент", "Газда!", "Супер", "Ооо, Ляшко в спідниці, щось нове", "Норм !!!! Мужик!!!! ! Уважуха ", - пишуть коментатарях.

Нагадаємо, раніше Ляшко заявляв про те, що любить починати ранок зі співу в караоке і танцю з дружиною. Наразі до інстинктів громадян апелювати простіше, ніж до розуму. Того так і живемо.

Коментував для ПУ Лесь Лісовик

Процес затягнеться? Стало відомо, коли в Україні добудують завод з виробництва Bayraktar

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:25

Турецька компанія Baykar планує завершити будівництво заводу з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні до серпня 2025 року. Про це повідомляє агентство Reuters, передають Патріоти України. За словами генерального директора Халука Байрактара, заво...

"Пропоную всім заспокоїтись": У Дніпрі відреагували на заклики до оборони регіону

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 22:07

Дніпропетровську область вже готують до оборони. Це роблять без зайвого розголошення, заявив очільник Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Телеграм, передають Патріоти України. "На тлі останніх заяв про оборону Дніпропетровщини. Проп...