Похвалився нагородою: Розсекречено чергового російського військового, який брав участь в окупації Криму (фото)

В захопленні українського півострова Микола Тульньов брав участь у складі 99-ї бригади матеріально-технічного забезпечення.
Майор ЗС РФ демонструє нагороду за анексію. Фото: соцмережі.

Група розслідувачів InformNapalm ідентифікувала ще одного російського військового, який брав участь у анексії українського Криму - це Микола Тульньов, який в даний час є начальником продовольчої служби 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу ЗС РФ, передають Патріоти України.

В захопленні Криму він брав участь у складі 99-ї бригади матеріально-технічного забезпечення. У квітні Тульньов «проколовся», опублікувавши в соцмережі фотографії періоду анексії. До 99-ї бригади росіянин встиг «послужити батьківщині» в складі в / ч 92 558 (місто Буйнакськ) і 182-му підрозділі господарського забезпечення (м Прохолодний). У 2017 році наказом командувача військами Південного військового округу йому присвоїли звання «майор».

Слідчі вважають, що Тульньов може стати важливим свідком у майбутньому міжнародному процесі проти Росії - прикладом тому може служити виявлений в документах начпрода однієї з бригад ЗС РФ поіменний список окупаційного підрозділу бригади, а також дані про період перекидання бригади в Крим.

Джерело: InformNapalm

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...