Покришки і мішки з піском: У Москві приготувалися до масових протестів Навального (фото)

Влада російської столиці, щоб завадити несанкціонованому мітингу опозиціонерів, придумала провести захід з символічною назвою "Русь проти орди".

В Москві приготувалися до масових протестів опозиції. Фото: Олег Пшеничний.Російський опозиціонер Олексій Навальний закликав своїх прихильників перенести місце акції, яка пройде сьогодні, з проспекту Сахарова на Тверську вулицю, оскільки організатором заходу не вдалося домовитися про встановлення звукового та світлового обладнання на проспекті Сахарова. Про це Навальний написав на своєму сайті, передають Патріоти України.

Якщо акція на проспекті Сахарова була узгоджена з владою, то перенесення її на Тверську – ні. Участь в акціях протесту в РФ переслідується за законом, про що вже нагадала прокуратура Москви.

"Правоохоронні органи змушені будуть вживати всі необхідні заходи для припинення провокацій, масових заворушень, будь-яких дій, що ведуть до порушення громадської безпеки, що створюють умови для загрози життю і здоров'я громадян", - заявили російські правоохоронці.

На Тверській вулиці сьогодні буде проходити великий історичний фестиваль "Часи та епохи", і проїжджа частина буде перекрита для руху.

Також з'явилися фотографії того, як облаштована Тверська вулиця до історичного фестивалю.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...