Поки фігурант за кордоном: НАБУ та САП оголосили про підозру меру Одеси Труханову

Одеський голова разом ще з 4 чиновниками підозрюється в розкраданні великої суми грошових коштів у справі про продаж заводу "Краян".

Геннадій Труханов. Фото:Думская

Національне антикорупційне бюро (НАБУ) і Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) оголосили про підозру голові Одеської міськради Геннадію Труханову і ще 4 чиновникам мерії у справі про продаж заводу "Краян". Про це Українським Новинам повідомило джерело в НАБУ, зазначають Патріоти України.

За його словами, вони підозрюються в розкраданні великої суми грошових коштів.

Крім Труханова оголошено про підозру зокрема заступнику мера Павлу Вугельману, директору департаменту комунальної власності Олексію Спектору, голові комісії міськради з питань комунальної власності Василю Шкрябаю. У злочині також підозрюється ще один чиновник мерії.

Всі підозрювані перебувають за кордоном. Повідомлення про підозру детективи НАБУ відправили по місцях проживання фігурантів та за місцем роботи.

За даними прес-служби Одеської мерії, Труханов знаходиться у відрядженні в Празі (Чехія), де протягом тижня буде проводити переговори з чиновниками Міністерства промисловості і торгівлі Чеської Республіки.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...