​Поки Путін насолоджується "побєдоносієм" у Москві, "Кривавий пастор" "інтригує" в дуже важливій для Кремля державі​ (фото)

Олександр Турчинов на чолі офіційної делегації України перебуває з візитом у Турецькій Республіці.

Олександр Турчинов у Стамбулі під час офіційного відкриття міжнародної виставки. Фото:http://turchynov.com/

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов у Стамбулі в Туреччині взяв участь в офіційній церемонії відкриття однієї з найбільших на Євразійському континенті міжнародної виставки оборонної промисловості "IDEF 2017". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційний сайт політика.

У рамках об'єднаної експозиції від України, яка була представлена найбільш потужно за всю історію незалежності, у виставці взяли участь провідні українські підприємства-розробники та виробники озброєння: ДП КБ "Луч", ДП "Антонов", КБ "АО", ДП "Мікротек" та багато інших, які представили новітні зразки стрілецької зброї, бронетанкової техніки, боєприпасів, засобів активного та динамічного захисту броні, нові розробки в авіа- та ракетобудуванні тощо.

Секретар РНБО України провів зустрічі з Міністром національної оборони Туреччини Фікрі Ишиком, керівником оборонпрому Туреччини Ісмаїлом Деміром.

Крім того,відбулися консультативні зустрічі з міністрами оборони такерівниками ОПК ряду країн Азії та Африки, а також з керівництвом провідних турецьких компаній у галузі військової промисловості, зокрема, "ASELSAN", "ROKETSAN", "HAVELSAN", "TAI", "BMC", "МКЕК", "Otokar", під час яких було обговорено питання реалізації спільних проектів.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...