Політична криза у розпалі: "Самопоміч", "Батьківщина" і "радикали" відмовилися підтримати Кабмін Гройсмана

Фракція "Самопоміч" заявила, що потребує в обмін гарантії непроведення дострокових виборів.

Володимир Гройсман. Фото:file.liga.net

Парламентські фракції "Самопомочі", "Батьківщини" і Радикальної партії не планують підтримувати кандидатуру спікера Верховної Ради Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра. Про це Українській правді заявили депутати цих фракцій, передають Патріоти України.

"Радикальна партія не підтримує кандидатуру Гройсмана на посаду прем'єр-міністра, ми проти коаліції тушок", - сказав лідер радикалів Олег Ляшко.

У свою чергу лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк заявив, що його фракція також не підтримуватиме кандидатуру Гройсмана.

Крім того, один з депутатів від "Батьківщини" повідомив, що остаточного рішення фракції з цього приводу поки немає, але попередньо було узгоджено, що Гройсмана підтримувати вони не будуть.

Нагадаємо, що напередодні Березюк заявив, що фракція "Самопоміч" готова розглянути підтримку Гройсмана і складу його майбутнього уряду за умови, якщо буде гарантія непроведення дострокових виборів.

ЗСУ збили російський Су-25 - Генштаб

понеділок, 13 травень 2024, 21:55

На фронті протягом останньої доби зафіксували близько 140 бойових зіткнень. Збройні сили України збили російський літак Су-25, передають Патріоти України. Як зазначається у повідомленні на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook, окупанти завдали ші...

"Ні з ким не можна так розмовляти": Лавров заявив, що Росія готова воювати з Заходом

понеділок, 13 травень 2024, 21:44

Якщо Захід хоче воювати за Україну на полі бою, Росія готова до цього. Про це заявив очільник російського МЗС Сергій Лавров, передають Патріоти України з посиланням на «Риа Новости». «Це їхнє право якщо вони хочуть, щоб це було на полі бою, то це буде ...