Полковник Лисенко показав "палубну авіацію ЛНР" (фотофакт)

Спікер АТО відповів на погрози вождя "ЛНР" про намір бойовиків пересісти на літаки.

Ватадок "ЛНР" Плотницький: "Скоро ми подолаємо ще один рубіж. Навчимося і літати. Ви знаєте, що у нас є літаки". Фото: Фейсбук.

Українська сторона висміяла погрози так званого голови "ЛНР" Ігоря Плотницького щодо наявності авіації у бойовиків "ЛНР". Так відреагував на заяву бойовиків спікер Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Плотницький вирішив налякати своїми сучасними винищувачами і потужною палубною авіацією... Ну, так йому доповіли, що є таке "авіадобро", - написав Лисенко.

Він також опублікував кадри несправних літальних апаратів.

Зазначимо, це реакція спікера АП з питань АТО на таку заяву так званого голови "ЛНР":

"Якщо ви неодноразово бачили, що ми навчилися ходити по землі, їздити по землі, то тепер ми навчилися і плавати (форсування водних перешкод, - ред.). Скоро ми подолаємо ще один рубіж. Навчимося і літати. Ви знаєте, що у нас є літаки. І я сподіваюся, що незабаром ми вам покажемо хоч невелику, але нашу авіаційну ланка, яка буде працювати на благо республіки", - цитують Плотницького Патріоти України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, щов "ЛНР" пройшли масштабні військові навчання за участю більше 100 одиниць техніки. З цього приводу Ігор Плотницький заявив, що "вони продемонстрували готовність до збройного протистояння з українською армією".

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...

Кримінальну статтю уточнювати не схотіли: Росія оголосила Зеленського в розшук

субота, 4 травень 2024, 16:53

Міністерство внутрішніх справ РФ оголосило президента України Володимира Зеленського в розшук. Про це повідомляють російські пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС та публікують відповідний скріншот з бази МВС РФ, передають Патріоти України. Заз...