"Скоро мы научимся летать. У нас есть самолеты", - Плотницький зібрався штурмувати українське небо (відео)

Терористи "ЛНР" провели навчання з форсування Сіверського Донця.

Вожак "ЛНР" розповів, як вони будуть літати. Скріншот.

Вчора, 20 липня, ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий відвідав навчання т.з. "народної міліції" з форсування водних перешкод. У навчаннях було задіяно понад 100 одиниць техніки, а також плавучі понтони, повідомляють Патріоти України з посиланням на Donbass.UA.

Т.зв. "офіційний представник" "народної міліції" "ЛНР" Андрій Марочко повідомив, що в рамках навчань бойовики форсували водну перешкоду шириною понад півтора кілометрів. "Відпрацьовуються питання злагодженості дій особового складу і відточуються навички прийняття оперативних і грамотних рішень командним складом в умовах різко мінливих і близько наближених до реальних дій, - розповів Марочко.

- Принципово новим рішенням було використання плавучих понтонів для перекидання військової техніки, яка не має самостійної можливості подолання водних перешкод ... Ця інновація в рази підвищує ефективність дій наших військ в умовах, наближених до реальних бойових, оскільки лінія розмежування у нас, на жаль, йде по (Сіверському) Донцю ".

"Сьогодні ви побачили, як прості наші хлопці - колишні шахтарі, колишні трактористи і просто молоді люди - освоїли ті спеціальності, якими можна і потрібно пишатися", - мало не дослівно цитував Плотницкий Путіна, що запустив байку про армію шахтарів і трактористів Донбасу. - Ці молоді люди, які зробили свій вибір ... Я оцінюю наших хлопців на дуже-дуже сильну четвірку".

Особливо цікаво наступний вислів ватажка "ЛНР": "Ми навчилися ходити по землі, їздити по землі. Тепер навчилися і плавати. Скоро навчимося і літати. У нас є літаки. Хоч і мало, але є. Незабаром ми покажемо нашу авіаційну ланку, яка буде працювати на благо республіки".

Патріоти України також хочуть додати, що сьогодні терористи вже прийняли "оперативне і грамотне рішення командним складом в умовах різко мінливих і близько наближених до реальних дій" - при розділі грошей, отриманих за продаж на металобрухт огорожі дитячого оздоровчого закладу в Дебальцевому, зарізали свого подільника.

Мають відповісти за все: СБУ затримала агентів РФ, які навели подвійний удар "Іскандерами" по Покровську

середа, 15 травень 2024, 10:42

Служба безпеки України (СБУ) затримала шістьох агентів РФ. Вони скоригували подвійний удар "Іскандерами" по багатоповерхівці у Покровську Донецької області. "Контррозвідка Служби безпеки знешкодила у Донецькій області агентурну групу воєнної розвідки Р...

Був збіг чотирьох факторів: WP проаналізував, чому РФ змогла просунутися в Харківській області

середа, 15 травень 2024, 9:59

Російський наступ став можливим через збіг одразу чотирьох факторів, серед яких довга затримка із допомогою з США та адаптацією ЗС РФ до бойових дій. . На війні завжди варто чекати несподіваного. Україна готувалася до нового наступу РФ на сході країни...