У Харкові впіймали найманця Путіна з банди "Нічні вовки"

Перебуваючи в складі так званої «Добровольной народной дружины МВД ЛНР «Ночные волки» злочинець виконував завдання терористів з бойової охорони та обслуговування важкої броньованої техніки і артилерії.
СБУ затримала у Харкові найманця "ЛНР". Фото: соцмережі.

Контррозвідники Служби безпеки України викрили в Харкові бойовика терористичної організації "ЛНР". Про це інформують Патріоти України із посиланням на прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що житель обласного центру в жовтні 2014 приєднався до незаконних збройних формувань. Перебуваючи в складі так званої "добровільної народної дружини МВС ЛНР "Нічні вовки" він виконував завдання терористів з бойової охорони та обслуговування важкої броньованої техніки і артилерії.

Також зловмисник супроводжував транспортні засоби бойовиків, які перевозили тимчасово окупованою територією Луганської та Донецької областей незаконні вантажі, зокрема контрабандні товари.

Слідчі Управління СБУ в Харківській області проти фігуранта справи розпочали кримінальне провадження за ст. 260 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмисникові підозри у вчиненні злочину.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...