Помічник Царьова, що прибився до Тимошенко, отримав чверть мільона державних коштів - ЗМІ

Державну компенсацію Олексію Рябчину виплатили за парламентську роботу.

Олексій Рябчин. Фото:Twitter

Народний депутат від партії “Батьківщина” Олексій Рябчин отримав державну компенсацію за парламентську роботу загальною сумою 250 тисяч гривень. Відповідну інформацію підтверджує електронна декларація парламентаря, зазначають Патріоти України.

Згідно із фінансовим звітом політика, Олексій Рябчин має право власності на три квартири: право спільної власності на одну квартиру у Макіївці Донецької області та право оренди на дві квартири у столиці.

Загалом за 2015 рік народний обранець отримав загалом 251 649 гривень державної компенсації за оренду житла, оплату проїзду та на витрати, пов’язані з виконанням депутатських повноважень.

Окрім того, Всеукраїнська благодійна організація “Фонд Віктора Пінчука” виплатила парламентарю 43 880 гривень компенсації витрат МФ “Відродження” на проживання та транспорт для участі в Давоському економічному форумі.

Загальна сума заощаджень Олексія Рябчина у банках та у готівці складає 1 413 570 гривень.

Як відомо, раніше Олексій Рябчин працював помічником-консультантом у екс-народного депутата від “Партії регіонів” і прихильника проросійських терористів Олега Царьова.

Чинний депутат допомагав Олегу Царьову під час його активної пропагандистської діяльності на Сході.

Роботу Рябчина у команді Олега Царьова підтвердили також у апараті Верховної Ради.

Окрім того, Олексій Рябчин активно співпрацює із олігархом Віктором Пінчуком. Зокрема, іще у 2012 році конкурсу він був учасником програми «Всесвітні студії», а уже у 2016 році стало відомо, що Віктор Пінчук оплачував перельоти низки депутатів, серед яких був і Рябчин, до США.

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...

"Це дуже цікаво, але лише одна країна варта уваги": Американський дипломат дав оцінку розмовам про новий мирний план для України

субота, 20 квітень 2024, 8:49

Лише Україна має право вирішувати, яким має бути «мирний план». На цьому наголосив Вільям Тейлор, віцепрезидент Інституту миру США, експосол США в Україні та колишній тимчасовий повірений у справах США в Україні в інтерв’ю "Главкому", передають Патріо...