Попрацювали: "Правий сектор" в Одесі змусив суддів звільнитися (фото)

Однак Закон дозволяє їм відкликати заяви назад. Якщо ж такого не відбудеться, заяви розглядатиме Вища рада суддів і Рада юстиції. Від їх рішення залежатиме майбутнє даних суддів.

Судді написали заяви про звільнення. Фото:http://www.048.ua/

Троє суддів Малиновського суду Одеси, які вели справу про безлади 2 травня 2014 року, під тиском активістів "Правого сектора" і прихильників Євромайдану написали заяви про звільнення. Про це пише місцевий сайт 048.ua, зазначають Патріоти України.

Активісти "Правого сектора" заявили про те, що судді відпустили сепаратистів і вимагали їх звільнення. Частина протестуючих заблокувала кабінет суддів, а частина знаходилася на вулиці.

Між правоохоронцями та активістами відбулися зіткнення. Поліції не вдалося прорватися в кабінет суддів. Після тривалого тиску судді написали заяви про відставку.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...