Порошенка в Нідерландах "потролили" шоколадкою. Він сприйняв це з гумором

Зала зустріла цей пасаж сміхом.

Петро Порошенко. Фото: ЖЖПеред виступом президента Петра Порошенка в університеті міста Лейден представник цього закладу пожартував над гостем, показавши присутнім шоколад з фабрики Порошенка. Президент сприйняв це з гумором і порадив голландцям "не забувати про шоколад", повідомляє кореспондент "Європейської правди", передають Патріоти України.

Українського гостя представив один з керівників університету - декан юридичного факультету Рік Волсон. "Ми розуміємо, що ви керуєте величезною країною, де живе 44 мільйони людей, країною з великою історією і країною, яка наразі переживає драматичні події.

Але також на вас – велика відповідальність з постачання нам шоколаду. Один з моїх колег був в Україні і привіз дещо до Лейдена, і це – єдиний шматок, який залишився. Тому на вас, ваша високоповажносте, багато сфер відповідальності", - з посмішкою сказав голландський науковець. Зала також зустріла цей пасаж сміхом.

Вже після того, як він завершив промову, та коли стихли аплодисменти, він підняв плитку шоколаду, яку залишив декан, та сказав: "І не забувайте про шоколад!", знову викликавши сміх у заліПетро Порошенко наприкінці свого виступу повернувся до шоколадної теми.


Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...