Порошенко досі не звільнив Шокіна

Президентом наказ на звільнення, згоду на яке вже дала ВР, ще не підписаний.

Порошенко і Шокін. Фото:sled.net.ua

Станом на суботу, 2 квітня, президент України Петро Порошенко ще не підписав указ про звільнення з посади генерального прокурора України Віктора Шокіна. Про це повідомляє DW, інформують Патріоти України.

Як відомо, згоду на звільнення Шокіна з посади генпрокурора Верховна Рада України надала 29 березня. Тим часом на сайті президента України містяться дані про те, що з 29 березня главою української держави підписані три укази, два з них 30 березня.

31 березня Президент України прибув з робочим візитом в США, де взяв участь у саміті з ядерної безпеки і в форумі "Битва України за свободу триває"», а також провів ряд зустрічей.

Слід нагадати, що указ про звільнення з посади генерального прокурора України Віталія Яреми Порошенко підписав 10 лютого 2015 - після того, як раніше в той же день згоду на його звільнення надала Верховна Рада України.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...