Порошенко назвав спонсорів тероризму, від якого страждає Україна

Терористів в Україні фінансує та підтримує Росія, заявив на весь світ український президент.

Петро Порошенко у Парижі. Фото:http://www.president.gov.ua/

Україна страждає від тероризму, який фінансується і підтримується Росією. Про це заявив президент України Петро Порошенко під час виступу на Конференції ООН з клімату у Парижі, передають Патріоти України з посиланням на офіційне інтернет-представництво президента України.

"Ця жахлива подія, якої Франція зазнала трагічним листопадовим днем, є щоденною реальністю для України", - сказав Порошенко, додавши, що "моя країна страждає від тероризму, який фінансується і підтримується РФ".

Крім того, глава держави заявляє, що не може бути компромісів щодо демократичних цінностей і принципів з державою, яка спонсорує тероризм.

"Ми не боїмося, нас не залякати, і такі зібрання високого рівня, які майже еквівалентні зборам Генасамблеї ООН, є підтвердженням цього. Українці стоять пліч-о-пліч з французами", - додав Порошенко.

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...