Порошенко обговорив з конгресменами США нарощування обороноздатності України проти РФ

Український президент приймав у себе сьогодні делегацію Палати представників Конгресу США.

Петро Порошенко з конгресменами США. Фото:president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко обговорив із представниками двопартійної делегації Палати представників Конгресу США посилення співробітництва у сфері зміцнення оборонної здатності України протистояти російській агресії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Адміністрації Президента, передають Патріоти України.

Під час візиту делегації, до якої входять конгресмени Майкл Маккол, Вілл Герд, Марта Максаллі, Кенні Марчант, Клей Гіггінс, Кетлін Райс, Датч Рупперсбергер, Порошенко подякував Конгресу за "потужну двопартійну підтримку" України у протидії російській агресії, посиленні обороноздатності України та допомозі у проведенні внутрішніх реформ.

Український президент розповів конгресменам про обстановку на Донбасі.

"Під час зустрічі було підкреслено необхідність збереження і посилення міжнародних санкцій щодо РФ до повного виконання нею Мінських домовленостей і відновлення суверенітету та територіальної цілісності України, включно з Кримом", – повідомляє прес-служба президента.

Порошенко висловив сподівання, що Конгрес США буде й надалі активно підтримувати Україну.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...