Порошенко у Львові зганьбився зі знаннями географії (відео)

Львів'яни пояснили Порошенку, що територія Івано-Франківської області входить до складу Галичини.

Порошенко зганьбився зі знаннями географії. Скріншот.

У мережі з'явився відеозапис із забавним конфузом президента України Петра Порошенка з приводу історичної географічної області Галичини. Відео опубліковане на YouTube, передають Патріоти України.

На виступі на Міжнародному економічному форумі у Львові Петро Порошенко дізнався від присутніх, що Івано-Франківська область є частиною Галичини.

Так, Порошенко сказав, що з ним приїхав міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик.

"Сьогодні разом зі мною міністр енергетики Ігор Насалик, на жаль, він не галичанин, але поруч. Чи він галичанин? ", - сказав президент України.

Коли присутні в залі сказали, що він галичанин, президент сказав: "Вибачте, я просто думав, що він з Франківщини. Чи, може, Франківщина - це теж Галичина?".

Тоді присутні в залі пояснили Порошенко, що територія Івано-Франківської області входить до складу Галичини.

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:16

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...

Не рахуючись зі втратами: Росія кидає на штурм Часового Яру людей без зброї, - спікер ОСУВ Хортиця

середа, 1 травень 2024, 20:29

Росія кидає на штурм Часового Яру Донецької області людей без зброї. Керівництво армії РФ дає їм настанову добути зброю в бою. Про це повідомив спікер ОСУВ Хортиця Назар Волошин у коментарі Liga, передають Патріоти України. «В районі Часового Яру вже ф...