Порошенко збирає силовиків через пожежу на арсеналі поблизу Ічні

На Чернігівщину вирушили спецпризначенці столичної поліції. Вони допомагатимуть вивозити людей із небезпечної зони.

Спецпризначенці вирушили на Чернігівщину. Фото: Твіттер.

Президент Петро Порошенко викликав силовиків для доповіді у зв'язку з ситуацією, що склалася поблизу Ічні на Чернігівщині. Про це повідомляє його речник Святослав Цеголко у Facebook, передають Патріоти України.

"Уряду доручено надати всю необхідну допомогу людям", – додається у повідомленні.

На Чернігівщину вирушили спецпризначенці столичної поліції. Вони допомагатимуть вивозити людей із небезпечної зони та нестимуть службу на поліцейських постах, повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

Правоохоронці взяли з собою намети та польову кухню для облаштування тимчасових пунктів. Вночі поблизу смт Дружба сталися вибухи боєприпасів, пожежею охоплено близько 682,6 га арсеналу Міністерства оборони, з яких 402 га – технічна територія.

"Про пожежу поблизу селища Дружба Ічнянського району, на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних Сил України стало відомо близько 4 ранку", – зазначає МВС.

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...