Порушуючи традиції, банкіри з Уолл-Стріт уже вибрали собі президента

​Фондовий ринок США в очікуванні обрання президентом Хілларі Клінтон.

Вибори президента США призначені на 8 листопада. Фото: spletnik.ru.

Республіканська партія традиційно вважається партією Уолл-Стріт, але в цьому році більшість інвесторів роблять ставки проти її кандидата, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

«Схоже, ринок уже вирішив, що переможцем президентських перегонів стане Хіларі Клінтон», - заявив Девід Ву, фахівець з валютних стратегій Bank of America Merrill Lynch. За словами Ву, індекс S & P 500 виріс більш ніж на 4% з 5 липня, коли почався 90-денний відлік до дня голосування, яке відбудеться 8 листопада.

У роки, коли кандидати в президенти вигравали з перевагою в 80% голосів, S & P 500 в середньому додавав 8,4% за три місяці, що передують виборам. «Це означає, що ринок очікує, що Клінтон або збереже свій відрив від Трампа, або збільшить свою перевагу над ним», - впевнений Ву. Згідно з Iowa Electronic Markets, некомерційним академічним ринком, що прогнозує результати політичних виборів, ймовірність перемоги Клінтон оцінюється в 80%.

На початку місяця Сем Стоувел, стратег S & P Global Market Intelligence підкреслював, що індексу S & P 500 вдавалося досить точно прогнозувати результати виборів. З 1944 року в США обирався кандидат від тієї партії, яка вже очолювала в Білому домі, в 82% випадків, коли S & P 500 виріс у період з 31 липня по 31 жовтня - за винятком 1968 і 1980 років, коли в передвиборній гонці брали участь сильні незалежні кандидати.

«Коли S & P 500 падав протягом цих трьох місяців, в 86% випадків відбувалася зміна правлячих партій», - заявив Стоувел. Нарешті, згідно з останніми опитуваннями, Клінтон обходить Трампа. S & P 500 досяг рекордного максимуму 2,193.81 15 серпня і демонструє готовність продовжити шестимісячне ралі.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...