"Пособники фашистов и предатели Родины": "Заборонений" Петро Симоненко "сплив" на одному з київських каналів (відео)

Колишній глава комуністів не стримувався щодо нинішньої влади.

Скріншот

Київський телеканал "Гамма" показав 9 травня пропагандистську промову лідера забороненої в Україні комуністичної партії Петра Симоненка, в якій той назвав українську владу "неоцистами, які прийшли до влади після збройного перевороту", повідомляють Патріоти України.

Симоненко також звинуватив владу в перейменуванні "тисяч вулиць і населених пунктів, названих на честь героїв Великої вітчизняної війни" і висміяв ідею "Дня пам'яті та примирення", який відзначають в Україні 9 травня.

"З ким і чим примиритися? Нам пропонують помириться з посібниками фашистів, поліцаями і зрадниками Батьківщини", - заявив Петро Симоненко. Відеозвернення Симоненка також опубліковане на сайті КПУ, з якого після заборони комуністичної символіки прибрали серп і молот.

Судячи з повідомлень на сайті, українські комуністи продовжують активну діяльність, незважаючи на офіційну заборону комуністичної ідеології та навіть самої назви "комуністична партія".

Телеканал "Гамма", який показав в ефірі відеозвернення Симоненка, працює в Києві з кінця 2006 року на підставі 10-річної ліцензії Нацради з питань телебачення і радіомовлення. У 2009 році Нацрада видала "Гаммі" ліцензію на супутникове мовлення. Зазначимо, що власником телеканалу "Гамма" є син лідера українських комуністів Андрій Симоненко.

Зеленський звільнив топ-чиновника СБУ

середа, 1 травень 2024, 22:20

Іллю Вітюка звільнено з посади начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України. Про це йде мова у відповідному указі президента Володимира Зеленського від 1 травня 2024 року, п...

Швейцарія скасувала концерт відомої пропутінської співачки

середа, 1 травень 2024, 21:16

У швейцарському Люцерні скасували концерт російської оперної співачки Анни Нетребко, запланований на 1 червня. Про це повідомляє Swissinfo в середу, 1 травня, передають Патріоти України. Представники концертної зали KKL, в якому мав відбутися концерт Н...