Постраждалій в результаті теракту в Пітері виплатили "астрономічну" суму компенсації (документ)

Завдану шкоду здоров'ю Сосєдової Надії Максимівни, 1963 року народження, російські чиновники оцінили аж в 1 тисячу рублів.

На місці теракту у Пітері. Фото: Укрінформ.Одній з постраждалих під час теракту в метро Санкт-Петербурга 3 квітня в якості компенсації виплатили 1 тисячу рублів (467 гривень). Про це у своєму Twitter написав блогер Рустем Адагамов, передають Патріоти України.

"Ось скільки виплатили одній з постраждалих під час теракту в метро", - йдеться в повідомленні.

Блогер розмістив в соціальній мережі фотокопію документа, який підтверджує виплату Надії Сосєдовій компенсації за заподіяння шкоди здоров'ю.

У документі також наголошується, що перевізник, яким було метро Санкт-Петербургу, визнаний винним у заподіянні шкоди пасажирці.

Однак не повідомляється наскільки серйозні травми під час інциденту отримала Надія Сосєдова.

За даними російського видання Life, Сосєдова Надія Максимівна 1963 року народження була госпіталізована після теракту 3 квітня в ВМА ім. С. М. Кірова.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...