З'явилися свіжі дані про втрати російської армії через підрив штабу у Дейр-ез-Зор

"Мисливці за головами" Путіна самі стали здобиччю, котрій не судилося вибратися з "маленької побєдоносної війни" Кремля, Афганістану-2

Як вже повідомляли Патріоти України, 2 листопада на сході Сирії стався вибух у регіональній штаб-квартирі російських військ, недалеко від міста Дейр-ез-Зор. За уточненими даними загинули сім російських військовослужбовців і ще кілька бійців з 5-го штурмового корпусу сирійських урядових військ. Також є поранені. Про це повідомляє інформресурс "Мережа інформаційних новин" (Ebaa), який базується в Дейр-ез-Зорі.

"Семеро російський військових, а також представники сирійського режиму були вбиті в п'ятницю внаслідок підриву вибухового пристрою в штабі російських військ в будівлі кримінального суду на північ від від кільцевої розв'язки "Панорама" на автодорозі Дейр-ез-Зор - Дамаск", - йдеться в повідомленні.

Росіяни входили в так званий підрозділ "мисливців на ІДІЛ" і в "5-й корпус" військ режиму Башара Асада. Ні російське, ні сирійське військові відомства про інциденти в цьому районі не повідомляли.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...