Країна чекає реформ: Нам не потрібні паразити в бюджетній сфері - Гройсман

Прем'єр заявив, що є противником того, щоб в Україні була надмірна кількість людей, які просто живуть на державних ресурсах.

Володимир Гройсман. Фото:www.unian.ua

Глава уряду Володимир Гройсман озвучив свою позицію щодо кількості працівників бюджетної сфери. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН, зазначають Патріоти України.

Зокрема, Володимир Гройсман заявив, що є противником того, щоб в Україні була надмірна кількість людей, які просто "паразитують" на державних ресурсах.

"Я - категоричний противник того, щоб у нас було надміру людей, які просто паразитують на державних ресурсах. Знаєте, багато народу - мало кисню", - зазначив Прем'єр.

"Коли дуже багато людей займаються справою, завжди втрачається якість. Я б дуже хотів, щоб системний підхід до реформування, наприклад, охорони здоров'я, який ми презентуємо найближчим часом, або реформа державної служби (до речі, яку ми почали) - це повинна бути ефективна кількість, достатня кількість для того, щоб надавати якісну послугу" - додав він.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...