Повертати вже нема кого: Донецьк повністю з'їхав з глузду (відео)

В "ДНР" тренувалися, як будуть боротися з якоюсь озброєною місією.

В окупованому Донецьку вчилися протистояти "збройній місії". Скріншот.

У Донецьку позбавлений розуму торговець курятиною від нудьги придумал щось на зразок потішних військ, як в петровські часи. Якихось нещасних людей зігнали в центр міста і змусили брати участь в ідіотській виставі під назвою «тренування з протидії збройній місії». Не пожаліли навіть інвалідів-візочників, пишуть Патріоти України з посиланням на News Online 24.

Якісь пацани наділи шахтарські каски і стали імітувати сутичку з потішними солдатами, які грали з ними в піддавки. Якась тітонька кричала в мегафон дурниці. Якісь діти скандували речівки. Атмосфера повного божевілля.

Звичайно, саме так зазвичай і протидіють озброєним місіям. А озброєні місії в жаху тікають при вигляді натовпу бідних підневільних бюджетників, погрозами і шантажем вимушених ганьбитися перед телекамерами.

Можна було б ще для сміху змусити учасників тренування показувати солдатам збройної місії голу дупу. При цьому солдати за сценарієм повинні кидати щити і розбігатися в різні боки. Виглядало б це приблизно так само «правдоподібно», але зате хоча б фотки вийшли гарні.

У Міноборони відреагували на чутки про відставку Рустема Умєрова

субота, 4 травень 2024, 22:14

Радниця заступника міністра оборони України Дана Ярова заявила, що на сьогоднішній день не чула всередині Міноборони розмов щодо відставки Рустема Умєрова, передають Патріоти України. «Він ходить на роботу, все нормально, на місці. Тому немає таких роз...

5 із 6 останніх ракет було збито: Плетенчук розповів, чому запуск "Калібрів" із підводних носіїв росіян неефективний

субота, 4 травень 2024, 21:59

У Чорному морі через загрозу знищення кораблів Росії доводиться використовувати підводні носії крилатих ракет. Про це сказав начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передають Патріоти України....