Повіримо? У 2015 році Тимошенко існувала на зарплату в 6 тис грн (документ)

Лідер партії «Батьківщина», Юлія Тимошенко жила в минулому році тільки на зарплатню народного депутата в 6 300 грн на місяць, що склало загальний дохід за рік 75,6 тисяч грн.

Юлія ТимошенкоТакі дані вказані в податковій декларації нардепа. Декларація політика опублікована на сайті Верховної Ради, зазначають Патріоти України.

Голова політсили стверджує, що її доходи повністю складаються із заробітної плати, що в середньому становить 6 300 грн в місяць. При цьому на рахунку в «Ощадбанку» у нардепа ще з 2014 лежить незмінна сума депозиту в розмірі 485,9 тис. грн. Також, судячи з декларації, у Тимошенко немає особистого автомобіля, але є невелика квартирка. Так, у декларації вказано, що політик користується квартирою (59,4 кв.м) і орендує будинок (588 кв.м).

У той же час чоловік Юлії Тимошенко – Олександр - заробив у 2015 році 3 млн грн. Також зазначається, що у його володінні, є дві машини: новенький Mercedes Benz GL-350 і ГАЗ-14 «Чайка» 1983 року випуску.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...