"Позорной работы больше не будет, будем жить по-человечески", - новообраний прем'єр Гройсман

Новий голова уряду розповів про плани роботи Кабміну і майбутні реформи.

Володимир Гройсман. Фото: РБК.

14 квітня в українському Парламенті 257 голосами нардепів була підтримана кандидатура Володимира Гройсмана на пост нового глави Кабінету Міністрів. Проти виступили тільки 50 політиків. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Відразу після демонстрації результатів голосування на парламентському табло Олег Ляшко став вигукувати "Ганьба!". Гройсман не реагував на вигуки, прийняв букет троянд і вислухав слова привітання від Петра Порошенка. Пізніше він заявив, що написав заяву про складання повноважень спікера Верховної Ради.

"Моїй рішучості це (вигуки - рд.) не похитне. Я працював в Раді півтора року", - почав свою промову в якості нового прем'єра Гройсман. Роботу своїх попередників він назвав ганьбою і пообіцяв вперше за 24 роки дати українцям можливість жити по-людськи. Він розповів про плани роботи Кабміну і майбутні реформи.

У Росії вночі зазнав удару черговий НПЗ

четвер, 2 травень 2024, 8:28

Влада краю пояснила вибухи атакою нібито українських безпілотників на завод та роботою ППО. . Місцеві мешканці спочатку повідомили про характерний звук двигунів безпілотників, а потім про три вибухи. Представники влади заявили, що три безпілотники н...

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...