"Працював" через посередника: Деканоїдзе про затримання голови поліції Черкаської області

Розгорівся черговий скандал.

Хатія Деканоїдзе. Фото: ЖЖГолова Національної поліції Хатія Деканоїдзе заявила, що затримання в. о. начальника ГУ Нацполіції в Черкаській області та заступника директора інституту післядипломної освіти національної академії МВС за спробу дати хабар її заступнику є прикладом самоочищення системи Про це вона написала на своїй сторінці у "Facebook", повідомляють Патріоти України.

За її словами, зустріч організували через посередника. "Надмірне наполягання на проведенні зустрічі викликало підозри. Заступник доповів керівництву та написав відповідну заяву до Департаменту внутрішньої безпеки. ДВБ спрацював оперативно - і посередника, і хабародавця затримали", - зазначила Деканоїдзе.

Голова Нацполіції акцентувала, що подібні затримання є показовим фактом дії правоохоронної реформи. "Приклад, як відбувається трансформація людської ментальності та самоочищення системи. Адже заступник - працює в системі більше десяти років. Нам важко, але ми змінюємося. І працюємо далі", - написала вона.

"Звісно, не все оголошується публічно": Глава МЗС Латвії натякнула, що Україна має право бити західною зброєю по території Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:30

Україна має повне право завдавати ударів по території держави-агресорки - Росії. При цьому деякі з західних партнерів не проти того, аби робили українські воїни це за допомогою західних озброєнь. Окремі країни Заходу вже надали відповідні дозволи украї...