Прем'єр-міністр звільнив керівників митниці, яких спіймали на "кришуванні" контрабанди

У той же час Гройсман не назвав прізвища звільнених чиновників.

Володимир Гройсман. Фото:www.unian.netПрем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив про звільнення всіх керівників митниці, щодо яких зафіксовані факти зловживань службовим становищем та контрабанди. Про це він заяви під час засідання Уряду в середу, 11 травня, передають Патріоти України з посиланням на bykvu.com.

"Дуже багато нарікань по митниці за тіньовими схемами, і сірих, і чорних і яких завгодно. Ми почали розбиратися з цим питанням", - зазначив Прем'єр-міністр.

Він нагадав, що раніше відвідував Львівську область, де проінспектував митницю.

"Деякі керівники митниці, на яких були зловживання ... зловили контрабанду - ніяких немає висновків, вони далі продовжують працювати. Нібито хтось з чимось розбирається", - розповів глава Кабміну.

"Вчора були звільнені всі керівники, у яких були зафіксовані такі ганебні випадки. Думаю, правоохоронна система дуже швидко дасть відповідь, на що потрібно звертати увагу і нести відповідальність за будь-які зловживання", - додав Гройсман.

У той же час він не назвав прізвища звільнених чиновників.

"Війна роботів": Окупанти вкрали у ЗСУ технологію ураження цілей, - Bild

неділя, 28 квітень 2024, 10:30

Аналітик BILD з аналізу відкритих даних Юліан Рьопке стверджує, що російські війська за Україною перейшли до застосування наземних дронів на полі бою, передають Патріоти України. Зазначається, що в січні експерт повідомляв, що поряд з безпілотниками У...

Ворог йде на загострення: На Луганщині фіксується збільшення штурмів та обстрілів з боку російських військ

неділя, 28 квітень 2024, 10:22

Російські загарбники збільшили кількість штурмів та обстрілів Луганської області, повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор, передають Патріоти України. "Загарбники значно збільшили кількість штурмів і обстрілів наших позицій та населених пункті...