Прем'єр-міністра Польщі, яка побувала у ДТП, виписали з лікарні (фото)

Беата Шидло заявила, що 21 лютого очолить засідання уряду, під час якого буде обговорюватися законопроект про створення мережі лікарень.

Польського прем'єра Беату Шидло виписали з лікарні. Фото:http://www.polradio.pl/

Увечері 17 лютого прем'єр-міністра Польщі Беату Шидло виписали з лікарні, де вона перебувала після ДТП. Про це пише Польське радіо, передають Патріоти України.

Пона подякувала всім, хто привітав її з одужанням. Зараз, за її словами, їй належить кілька днів відпочинку. А вже у вівторок Шидло очолить засідання уряду, в ході якого буде обговорюватися законопроект про створення мережі лікарень.

"Я дам собі кілька днів відпочинку, і у вівторок ми зустрінемося з вами знову на прес-конференції після засідання уряду", - цитує Reutres Шидло, яка виступила перед журналістами біля лікарні.

Видання відзначає, що в лікарні ще залишається працівник Бюро охорони уряду, який також постраждав в ДТП разом з прем'єром.

Як повідомлялося раніше, 10 лютого з'явилося повідомлення, що в Польщі недалеко від міста Освенцім урядовий кортеж, в одному з авто якого перебувала прем'єр-міністр країни Беата Шидло, потрапив в дорожньо-транспортну пригоду.

На наступний день водій, який спровокував ДТП з урядовим кортежем, через що постраждала прем'єр-міністр Польщі, визнав свою провину.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...