Президент України та прем'єр Болгарії випробували нову одеську трасу (фото, відео)

Петро Порошенко та болгарський гість, що будівництво транскордонного міжнародного маршруту, що з'єднує Україну і Болгарію, відповідає не тільки економічним інтересам обох країн, а й поглибленню міжлюдських контактів.

Фото:прес-служба президента УкраїниПрезидент Петро Порошенко разом з Прем'єр-міністром Республіки Болгарія Бойко Борисовим ознайомилися з ходом ремонтних робіт траси М-15 Одеса-Рені та будівництва мостового переходу за маршрутом Україна - Румунія - Болгарія - Туреччина. Про це повідомляється на сайті президента України, передають Патріоти України.

"Президент України і Прем'єр-міністр Болгарії відзначили, що будівництво транскордонного міжнародного маршруту, що з'єднує Україну і Болгарію, відповідає не тільки економічним інтересам обох країн, а й поглибленню міжлюдських контактів між Україною і Болгарією", - йдеться в повідомленні.

Відомо також, що Порошенко і Борисов обговорили перспективи будівництва мостового переходу за маршрутом Україна - Румунія - Болгарія - Туреччина.

Згідно з інформацією, протяжність автомобільної дороги М-15 Одеса - Рені (в напрямку м Бухарест) становить 289,4 км.

У 2016 році відремонтовано та введено в експлуатацію 56,2 км, у 2017 році відремонтовано та введено в експлуатацію 138,8 км. Згідно з планом дорожньо-ремонтних робіт на 2018 рік заплановано виконання поточного середнього ремонту на 17 ділянках дороги М-15 Одеса-Рені загальною протяжністю 93,7 км.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...