"Продать подороже": Стало відомо, чому Москва просто так не залишить Донбас у спокої

Окуповані території Кремль планує використати як важель тиску в міжнародних переговорах.

 Ілля Пономарьов.  Фото: ЖЖ

Російська влада не має планів захопити всю Україну, а хоче дорожче продати свій відхід з окупованих територій. Про це сказав в інтерв'ю "Радіо Свобода" російський опозиційний політик, колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов, повідомляють Патріоти України.

"На мій погляд, все це відбувається не для того, щоб окупувати територію України, якусь частину території, а тим більше повністю всю Україну, а відбувається це для того, щоб світова спільнота розміняла мир на цій землі на визнання статусу Криму. І в цій ситуації, я вважаю, що Путін робить все можливе для того, щоб дорожче продати свій відхід з цих територій", - висловив думку російський опозиціонер.

При цьому, за його словами, виконання Мінських угод де-факто означає, що ситуація на Донбасі консервується. "Виконання Мінських угод де-факто й означає, що ситуація консервується, і в Мінських угодах так чи інакше де-факто визнається існування "ДНР" та "ЛНР" як самостійних, недержавних, але автономних утворень", - зазначив Пономарьов.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...