Просто - це визнання: "ДНР" і "ЛНР" вимагають візиту своїх делегатів на підконтрольні Україні території в рамках "програми возз'єднання народів Донбасу"

Віце-спікер ВР Ірина Геращенко, яка є представником України у Мінську в Тристоронній контактній групі заявила, що ці вимоги терористів є відлунням "одного "приватного візиту" на Донбас", натякаючи на поїздку в "ДНР" нардепа Савченко.

Ірина Геращенко. Фото:Укрінформ

Представники так званих "ДНР" і "ЛНР" вимагають візиту на українські підприємства в рамках "програми возз'єднання народів Донбасу". Про це написала перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Відлуння одного "приватного візиту" на Донбас: сьогодні ОРДЛО заявили , що в рамках "программы воссоединения народов Донбаса" вони тепер вимагають зворотній візит так званого "МНС і громадських організацій" на українські підприємства на підконтрольних територіях", - зазначила Геращенко, швидше за все, маючи на увазі недавню поїздку в ОРДЛО українського нардепа Надії Савченко.

Дану заяву політик зробила за результатами засідання в Мінську гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі.

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...