Просто бояться: 80% росіян не підтримують Путіна - депутат Держдуми

Просто багато хто думає, що Путін кращий, ніж 90-і роки, пояснив Ілля Пономарьов.

Рейтинг Путіна зовсім не такий, про який розповідає російська пропаганда. Ілюстрація:slon.ru

80% росіян не підтримують політику, яку проводить президент РФ Володимир Путін. Про це розповів російський опозиціонер, депутат Державної Думи РФ Ілля Пономарьов, зазначають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Пономарьов приїхав в Україну на акцію пам'яті політика Бориса Нємцова, якого торік убили. "Вони мовчать, але не підтримують. Люди бояться.

Протягом останнього місяця реальний рейтинг влади падає. І зараз становить 40-50%. Просто багато хто думає, що Путін кращий, ніж 90-і роки", - зазначив Пономарьов.

За його словами, Нємцова вбили, щоб розколоти російську опозицію. "Це вбивство було організовано силовим блоком для розколу опозиції. Розслідування проведуть тільки тоді, коли в Росії зміниться влада", - вважає Пономарьов.

Він повідомив, що 27 лютого о 15:00 біля посольства Росії в Києві відбудеться акція протесту проти політики Кремля. А о 17:00 на Майдані під стелою почнеться акція пам'яті Нємцова.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...