Просто купа металу: "Головна зброя", яку розрекламувало Міноборони РФ, стала ганьбою росіян

Перед тим, як перекинути «Панцир-С1» в Сирію російські пропагандисти влаштували масштабну презентацію зброї, але після того, як вона перестала фіксувати безпілотники, в Міноборони більше про неї не згадували.

Російський «Панцир-С1» виявився просто купою металу. Фото: соцмережі.

Російський військовий експерт Віктор Мураховський розговорився в соцмережі до того, що розкрив усі секрети вітчизняного оборонпрому. Зокрема, він розкритикував комплекси «Панцир-С1», що прикривають російську базу в Сирії, передають Патріоти України.

Мураховський фактично назвав марною купою металу «Панцир-С1», які за гучною назвою не мають абсолютно нічого. Як виявилося з публікації, розрекламована російська зброя виявилася взагалі неефективною, тому що в Сирії ці комплекси не бачать безпілотники ворога. Більш того, комплекси розпізнали пролітаючі зграї птахів, як ворожі безпілотники або винищувачі, ввівши в оману операторів.

Експерт зазначив, що поки не було ніякої військової обстановки, в мирних умовах «Панцир-С1» називали мало не головною зброєю Росії, але, як виявилося, на практиці вона повністю не відповідає тим характеристикам, які до неї додавалися після випуску. Зазначимо, що перед тим, як перекинути «Панцир-С1» в Сирію російські пропагандисти влаштували масштабну презентацію зброї, але після того, як вона перестала фіксувати безпілотники, в Міноборони більше про неї не згадували.

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: