Просимо вибачення за помилку: У британському виданні відреагували на скандал навколо карти з Кримом до ЧС-2018

Українські дипломати заявили, що високо цінують відповідь газети.

Ілюстрація: youtube.com

Британське видання The Times принесло офіційні вибачення за публікацію карти стадіонів ЧС-2018 з футболу, на якій окупований Крим позначений як частина Росії. Про це повідомляє посольство України у Великій Британії у Twitter, зазначають Патріоти України.

"Переважна більшість країн (включаючи Велику Британію) не визнають анексію Росією у 2014 році українського Криму і засудили її як таку, що суперечить міжнародному праву. Приносимо вибачення за помилку.

Українські дипломати заявили, що високо цінують відповідь газети. "Кожен може зробити помилку. Що важливо – визнати її і правильно виправити. Ми дуже цінуємо!" – сказано в повідомленні посольства.

Як повідомлялося раніше, британське видання The Times опублікувало карту Росії з окупованим Кримом, про що повідомило посольство України у Великій Британії.

"Посольство звертає увагу The Times на той факт, що неприйнятно відзначати на цій карті Крим, який був незаконно анексований Росією в України у 2014 році. Ми вимагаємо змінити карту. Крим – це Україна," – йдеться у повідомленні дипломатів.

За даними посольства, карта Росії з Кримом з’явилася у номері, в якому були надруковані локації чемпіонату світу з футболу.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...