Просимо вибачення за помилку: У британському виданні відреагували на скандал навколо карти з Кримом до ЧС-2018

Українські дипломати заявили, що високо цінують відповідь газети.

Ілюстрація: youtube.com

Британське видання The Times принесло офіційні вибачення за публікацію карти стадіонів ЧС-2018 з футболу, на якій окупований Крим позначений як частина Росії. Про це повідомляє посольство України у Великій Британії у Twitter, зазначають Патріоти України.

"Переважна більшість країн (включаючи Велику Британію) не визнають анексію Росією у 2014 році українського Криму і засудили її як таку, що суперечить міжнародному праву. Приносимо вибачення за помилку.

Українські дипломати заявили, що високо цінують відповідь газети. "Кожен може зробити помилку. Що важливо – визнати її і правильно виправити. Ми дуже цінуємо!" – сказано в повідомленні посольства.

Як повідомлялося раніше, британське видання The Times опублікувало карту Росії з окупованим Кримом, про що повідомило посольство України у Великій Британії.

"Посольство звертає увагу The Times на той факт, що неприйнятно відзначати на цій карті Крим, який був незаконно анексований Росією в України у 2014 році. Ми вимагаємо змінити карту. Крим – це Україна," – йдеться у повідомленні дипломатів.

За даними посольства, карта Росії з Кримом з’явилася у номері, в якому були надруковані локації чемпіонату світу з футболу.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...