Процес запущено: Коаліція одностайно проголосувала за Гройсмана-прем'єра та інші ключові призначення

Володимир Гройсман попередньо вже озвучив прізвища кандидатів на посади міністрів у своєму уряді.

Володимир Гройсман. Фото:rian.com.ua

Коаліція одностайно висунула кандидатуру Володимира Гройсмана на пост прем'єр-міністра України. Про це повідомив прес-секретар Гройсмана Дмитро Столярчук у Twitter, зазначають Патріоти України.

Також за його словами, ще одним голосуванням коаліція абсолютною більшістю підтримала узгоджений склад нового уряду.

Водночас народний депутат від фракції Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко повідомив, що на пост голови Міністерства інфраструктури внесли кандидатуру нинішнього заступника міністра інфраструктури Володимира Омеляна, а на посаду міністра енергетики - народного депутата фракції Блоку Петра Порошенка Ігоря Насалика.

У той же час, "Народний фронт" висунув кандидатуру Андрія Парубія на посаду спікера парламенту, Ірину Геращенко запропонували на посаду першого віце-спікера.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...