Процессы, происходящие в Украине, во многом верны: Екс-депутат Держдуми заступився за українців та Бандеру

​Денис Вороненков впевнений, що все, що зараз відбувається в Україні - це правильний процес.

Денис Вороненков. Фото:www.aif.ru

Денис Вороненков, який отримав українське громадянство, а раніше був комуністом і членом КПРФ, несподівано заявив про те, що підтримує декомунізацію в Україні. Такою різкою зміною поглядів і позиції Вороненков поділився з Обозревателем, повідомляють Патріоти України.

"Все происходящее в Украине – это правильный процесс. Вот в РФ сейчас полное смешение понятий. Сталин стал прекрасным менеджером, Ленин – хорошим человеком, Николай Второй – замечательным.

Однако для движения вперед необходимо давать оценку всем событиям истории. Мне кажется, что процессы, происходящие в Украине, во многом верны. В РФ постоянно критикуют украинцев за Петлюру, Бандеру и других деятелей, но я при этом всегда спрашиваю, зачем они тогда хвалят Деникина и Колчака?

Смешение понятий сейчас идет. Здесь мы против, а здесь мы за. Все происходящее сейчас будет очень важным для следующих поколений, чтобы подвести окончательную черту", - заявив колишній російський депутат.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...