Протидія буде рішуча: Керівник американського Генштабу назвав Росію найбільшою загрозою інтересам США

Масштаби російської агресії вражають - Кремль зазіхає на все нові землі.

Генерал Джозеф Данфорд. Фото: ЖЖ

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів збройних сил США генерал Джозеф Данфорд заявив, що Росія є найважливішим викликом для США та потенційно найбільшою загрозою національним інтересам Про це повідомляє Голос Америки в мікроблозі в Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Коли дивлюся на дії Путіна [президента Росії Володимира Путіна] в Україні, в Криму, в Грузії, це дає мені підстави сказати, що комбінування їхньої поведінки та обсяг їхнього озброєння у деяких важливих гарячих зонах роблять їх найважливішим викликом для США та потенційно найбільшою загрозою нашим національним інтересам", - заявив американський генерал.

За його словами, США вже понад 20 років не бачили такої збройної агресії з боку Росії. Про це свідчать можливості ядерного озброєння Росії, кібербезпека, розвиток їхнього озброєння, схеми військових операцій, додав Данфорд.

Відпрацювали влучно: Розвідники знищили техніку та польовий склад РФ на Запорізькому напрямку (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 10:57

Українські розвідники знищили до десяти одиниць техніки та польовий склад російських військових. Такі результати ГУР показало лише за дві доби, передають Патріоти України. "Горять "УАЗи" і "КамАЗи", пікап з туреллю (турельна установка, - ред), бензовоз...

Бояться намірів Путіна: Країни Балтії будують укріплення на кордоні з Росією, - Financial Times

четвер, 18 квітень 2024, 10:50

Естонія значно зміцнить східний кордон НАТО з Росією. Сотні посилених бункерів буде побудовано як частину нової оборонної лінії для захисту країн Балтії - і, як наслідок, всього західного оборонного альянсу - від нападу Росії, передають Патріоти Україн...