Проукраїнський "с...кин син", або Зрада ідеалів "русского мира": В "Опоблоці" звинуватили Бойка в роботі на владу і надали докази

Однопартійці пригадали Бойку всі його підозрілі дії в минулі роки, які наштовхують на думку про його зрадницьку натуру.

Юрій Бойко. Фото: Українська правда.

Колеги по партії "Опозиційний блок" звинуватили її співголову Юрія Бойка в роботі на чинну владу. Про це йдеться на сайті ОБ, передають Патріоти України.

Згідно з повідомленням, приводом для таких звинувачень на адресу Бойка став його виступ в ефірі каналу "112", де політик аналогічно звинуватив членів партії в розколі опозиції і в роботі на владу. "У нас немає сумнівів у тому, працює Бойко на чинну владу чи ні. Він - її складова частина", - заявили на це скривджені соратники.

Вони пригадали Бойку всі його підозрілі дії в минулі роки, які наштовхують на думку про його зрадницьку натуру. По-перше, згадали про те, що Бойко, будучи співголовою партії "Опозиційний блок", пішов на "сепаратні переговори" з партією "За життя" та оголосив про вихід з "Опозиційного блоку", "тим самим внісши смуту і розкол в ряди опозиції".

По-друге, колегам по партії здалося підозрілим, що "за дивним збігом обставин" протягом останніх 4 років Бойко був єдиним з числа лідерів опозиції, щодо якого Генеральна прокуратура не вносила подання на зняття депутатської недоторканності.

По-третє, вони дорікнули Бойку за те, що він переклав відповідальність "за скандально відомі вишки" на інших членів команди, через що Євгену Бакуліну довелося покинути країну.

"По-четверте, Юрій Бойко - єдиний з лідерів опозиції, хто опустився до написання доносів на своїх товаришів", - заявили в партії.

"Сподіваємося, що в майбутньому пан Бойко не забуде робити поправку на ці факти, видаючи в ефір чергові звинувачення на адресу Опозиційного блоку", - підсумували "оппоблоківці".

За два кроки до... Росія, Китай, Іран та їх сателіти пов'язані не ідеологією, а відчаєм, - WP

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:00

Іран, Росія, Китай та КНДР очолюють блок диктаторських режимів, до якого входять і терористичні угрупування - їх пов'язує не ідеологія, а відчай. Про це йдеться в аналітичній статті на сайті The Washington Post, передають Патріоти України. Всі ці країн...

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...