Провокації тривають: У Луцьку обстріляли Генконсульство Польщі (фото)

На момент пострілу в приміщенні, куди поцілили зловмисники, нікого не було.

На місці події. Фото: volyn24.com

У Луцьку сьогодні вночі невідомі обстріляли будівлю Генконсульства Польщі, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Волинь 24".

Так, у результаті стрілянини пошкоджено дах будівлі. Стрілянина сталася близько 00:30. За словами консула, охоронці почули вибух.

"Стріляли неприцільно або невміло. Може бути, з метою якогось попередження або провокації", - прокоментував представник правоохоронних органів.

Видання пише, що судячи з величини отвору в даху, могли стріляти з гранатомета або іншого серйозного озброєння.

Пізніше територію консульства оточили патрульні. У приміщенні працювали представники СБУ та слідчо-оперативна група поліції.



"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...