​Приблатненне Х*йло з пітерського підворіття: Путін вилаявся стосовно можливості відміни російських «контрсанкцій» (відео)

Судячи з усього росіянам ще довго смоктати лапу, відмовляючись від «буржуйського» ширпотребу, наїдків та напоїв. Керівництво РФ, що не потерпає від таких обмежень годувати «заморськими смаколиками свої плебеїв більше не буде.

Невеселе воно якесь

На прес-конференції президента РФ Володимира Путіна за підсумками саміту БРІКС, російський лідер різко висловився з приводу скасування російських контрсанкцій, які були введені у відповідь на санкції Заходу, зазначають Патріоти України.

На питання журналіста про те, чи можна пом'якшити введені Росією контрсанкції, які на думку бізнесменів є посиленням санкцій Заходу, Путін відповів: "Фіг їм!... Це я коротко сказав, але правильно".

"Це не санкції, а контрзаходи по захисту нашого ринку. Це реально вимушені заходи", - додав президент РФ.

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...