''Прийде час розплати, русоф*шисти!'': Луценко назвав імена працівників ФСБ, які обстріляли українських моряків

Складені підозри українські правоохоронці розіслали на електронну пошту ФСБ у Москві та у прикордонні війська ФСБ Криму.

Юрій Луценко. Фото: Еспресо.

Працівники Служби безпеки України та військової прокуратури встановили підозрюваних у нападі на українських моряків під час виходу кораблів з Керченської протоки, передають Патріоти України.

Йдеться про шістьох працівників окупаційних прикордонних військ, повідомив на своїй сторінці у Facebook генеральний прокурор України Юрій Луценко. Він роз'яснив, що вони звинувачуються у веденні агресивної війни і замаху на умисне вбивство.

"Підозри оголошені: контр-адміралу Станкевичу, віце-адміралу Медведєву, капітану 1 рангу Ромашкіну, капітану 1 рангу Шеїну, капітану 2 рангу Шатохіну, капітану 2 рангу Саляєву, капітану 3 рангу Щербакову. На все приходить час розплати, русоф*шисти", — підсумував глава ГПУ.

Складені підозри українські правоохоронці розіслали на електронну пошту ФСБ у Москві та у прикордонні війська ФСБ Криму.


"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...