Прийнято глобальне рішення: Упорядники "Гіннеса" відреагували на скандал з рекордом із "російського" Севастополя

Громадянин Білорусі отримав в Севастополі сертифікат Книги рекордів Гіннеса (Guinness World Records), де місто назване російським, але обіцяли, що таке більше не повториться.

Укладачі Книги рекордів Гіннеса після скандалу з «російським» Севастополем заявили, що при виготовленні сертифікатів видання надалі не будуть використовуватися дані про місце встановлення рекорду, зазначені в анкеті майбутнім рекордсменом. Про це повідомили в офісі Guinness World Records, передають Патріоти України.

«Як глобальна організація, яка має офіси і бізнес у всьому світі, Guinness World Records робить все можливе, щоб залишатися політично нейтральною. Оскільки єдина наша мета полягає у визнанні та підтримці людської діяльності. Наша практика полягає в використанні місця, обраного заявником при заповненні заявки як місця спроби поставити рекорд. Але в світлі цього прикладу ми зобов'язуємося переглянути цю практику», - йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, громадянин Білорусі отримав в Севастополі сертифікат Книги рекордів Гіннеса (Guinness World Records), де місто назване російським. Як повідомляється на сайті Guinness World Records, Олександр Бендик «встановив в Севастополі, РФ, світовий рекорд по балансуванню предметів. Він утримав на одному цвяху ще 349 цвяхів». Рекорд був встановлений ще в травні.

Книга рекордів Гіннесса - щорічний довідник унікальних досягнень людей і тварин, нечуваних природних явищ і видатних подій шоу-бізнесу, мас-медіа та культури.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...