​Прихистили і нагодували: Жителі Комінтерново з радістю прийняли бойовиків-загарбників (відео)

Незважаючи на настрої місцевих і зухвалість бойовиків, українські бійці чекають наказу зайти в Комінтерново і вибити звідти терористів.

СкріншотБільшість жителів Комінтерново, які не захотіли покидати захоплене бойовиками місто, прийняли терористів мало не з радістю, допомагають їм, поселили в будинках, носять їм їжу. Про це розповіли українські бійці, передають Патріоти України.

Російські рублі в населеному пункті досі не ходять, а продукти для жителів завозять з українського Маріуполя. За словами бійців АТО, сьогодні в Комінтерново заїжджають місцеві жителі переважно для того, щоб вивезти власні речі. Незважаючи на настрої місцевих і зухвалість бойовиків, українські бійці чекають наказу зайти в Комінтерново і вибити звідти терористів.

Особливий план: Ізраїль запропонував розділити контроль над сектором Гази з низкою арабських країн, - NYT

субота, 4 травень 2024, 21:27

Високопоставлені чиновники офісу прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу непублічно запропонували розділити контроль над територією Гази з альянсом арабських країн, включаючи Єгипет, Саудівську Аравію, ОАЕ та США. Про це повідомляє The New York Ti...

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...