Приніс "додаткові матеріали": Абромавічус прибув на черговий допит до НАБУ

Міністр також уточнив, що не відкликав свою заяву про відставку.

Айварас Абромавічус. Фото:www.rbc.ua

У Національному антикорупційному бюро розпочався черговий допит міністра економіки України Айвараса Абромавичуса, на який він приніс "додаткові матеріали". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на українську службу ВВС.

На минулому допиті, який відбувся у понеділок, 8 лютого, слідчі попросили від урядовця надати додаткові матеріали, заявив журналістам Абромавичус. "Я їх сьогодні приніс", - сказав він.

Міністр уточнив, що не відкликав свою заяву про відставку. Як відомо, 3 лютого глава Мінекономрозвитку Айварас Абромавичус заявив про рішення подати у відставку.

При цьому Абромавичус звинуватив нардепа Ігоря Кононенка у блокуванні його роботи і роботи своєї команди.

4 лютого детективи НАБУ вручили повістку Абромавічусу на допит для надання свідчень у рамках розслідування кримінального провадження.

Ігор Кононенко звернувся до НАБУ з вимогою перевірити висунуті проти нього звинувачення главою Мінекономрозвитку.

Пізніше була опублікована переписка голови МЕРТ і виконавчого директора "Нафтогазу" Андрія Пасішника. У понеділок, 8 січня, Абромавічус прийшов на перший допит в НАБУ.

В той же день народний депутат Ігор Кононенко звернувся до голови НАБУ Артема Ситника з клопотанням, у якому просить провести йому очну ставку з міністром економіки Айварасом Абромавичусом.

У Росії проблеми через дефіцит робочої сили: Розвідка Британії вказала на важливий момент

вівторок, 21 травень 2024, 2:35

Росія відчуває дефіцит робочої сили, який стає значною проблемою в деяких секторах. Про це, як пише "Європейська правда", йдеться у щоденному огляді Міноборони Британії про російсько-українську війну. Британські оглядачі наводять оцінку російського ви...

Захоплення Харкова – шизофренічна фантазія Путіна, проте він не має такої можливості: Коваленко навів аргументи

вівторок, 21 травень 2024, 1:45

У військ Росії станом на зараз немає потенціалу для захоплення Харкова. Ще з 2014 року Харків є для росіян одним з основних міст, яке вони мріють окупувати, втім це не більше, ніж шизофренічні фантазії російського диктатора Володимира Путіна. Про це OB...