Привіт від хакерів: На день незалежності України Плотницький із Захарченком "зізналися", що "Росія їх зрадила" (фото)

Звернення від ватажків терористів розмістили хакери, які зламали сайт так званої "республіки".

Плотницький і Захарченко. Ілюстрація:ipress.ua

Сьогодні, 24 серпня, на фейковому сайті міністерства закордонних справ так званої "Донецької народної республіки" з'явилося звернення до жителів Донбасу з нагоди Дня незалежності України. Як з'ясувалося, невідомі хакери зламали сайт та розмістили на ньому "звернення" від імені ватажків терористів Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького, передають Патріоти України.

"Уважаемые жители Донбасса! 24 августа 2016 года исполняется 25 лет со дня отделения Украины от Союза Советских Социалистических Республик! В 2013 году наши с украинцами дороги стали расходится. Русский Мир пообещал нам многое. Но с его приходом Донбасс повергнут в пучину войны и нищеты. К сожалению, вместо обещанного благоденствия бело-сине-красный союз цветов флага Российской Федерации принес на земли Донбасса горе и разруху" - йдеться у зверненні.

У заяві ватажки, крім іншого, визнають, що "Росія в черговий раз зрадила нас - людей, що довірилися їй, і прикриваючись нашими спинами відібрала території, заводи і фабрики, шахти і поля".

Через деякий час сайт "МЗС ДНР" був заблокований.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...