Привіт від Равшана і Джамшута: На найдорожчому стадіоні РФ під час відкриття обвалилася стеля (фото, відео)

Повна вартість "Зеніт-Арени" ("Санкт-Петербург Арени") склала 48 млрд рублів.

"Зеніт Арену" будували Равшан і Джамшут" - жартують в мережі. Фото: Sputnik Таджикистан.У мережі показали вражаючі фотографії зі стадіону "Санкт-Петербург Арена", який приймав матч-відкриття Кубка Конфедерацій між збірними Росії та Нової Зеландії. В одному з приміщень всередині пітерської арени, яку будували десять років, обвалилася і протікала стеля, на підлозі потріскалась плитка, а біля стадіону лежать гори сміття, пишуть Патріоти України з посиланням на РБК.

Варто відзначити, що на будівництво "Санкт-Петербург Арени" спочатку планували витратити 6,7 млрд рублів, однак згодом ця сума зросла до 48 млрд.

"Набридло дивитися весь той сором з цієї арени...", "Це наноплитка з нанотріщинами і наносміттям", "Позорище 21 століття", "Плитку, напевно, найдешевшу знайшли", "Це будували Равшан і Джамшут", - прокоментували знімки користувачі Twitter.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...